Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
2. septembra 2024 o 12:55
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: Na D1 smerom z Bratislavy do Trnavy došlo k zrážke. Časť úseku je uzavretá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia vodičom odporúča, aby využili alternatívnu trasu.

Časť úseku diaľnice D1 v smere z Bratislavy do Trnavy je uzavretá. Policajti totiž na mieste dokumentujú nehodu osobného auta a nákladiaka, ku ktorej došlo na 37. kilometri diaľnice. Jedna osoba utrpela vážne zranenia. Polícia vodičom odporúča, aby využili alternatívnu trasu a riadili sa jej pokynmi.


„Bratislavskí dopravní policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s dokumentovaním, ako aj odstraňovaním následkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo na diaľnici D1 v úseku 37. kilometra v smere z Bratislavy do Trnavy,“ priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.


Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla, pri ktorej utrpela jedna osoba vážne zranenia.


Zelená vlna STVR informuje, že k nehode došlo na D1 pred odpočívadlom Čataj smerom z Bratislavy. „Polícia odkláňa premávku exitom Senec-východ, obchádzka vedie po ceste I/61, napojiť na diaľnicu sa môžete pri Voderadoch,“ píše Zelená vlna STVR.

Domov
Zdieľať
Diskusia