Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
11. septembra 2024 o 10:36
Čas čítania 0:13

Pred nedeľou si nezabudni nakúpiť. Obchody na Slovensku budú zatvorené

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aj napriek sviatku budú niektoré prevádzky na Slovensku otvorené.

Obchody na Slovensku budú v nedeľu (15. septembra) zatvorené. Dôvodom je sviatok Sedembolestnej Panny Márie.

Niektoré prevádzky však zostanú otvorené. Výnimkou sú čerpacie stanice, predajne na letiskách, v prístavoch a v zariadeniach verejnej hromadnej dopravy. Otvorené budú aj obchody v nemocniciach, v predajniach cestovných lístkov či suvenírov.

Prečítaj si aj tieto články:

7. septembra 2024 o 13:06 Čas čítania 0:21 Na východe Slovenska postavia ďalšie nákupné centrum. Zákazníkov potešia nové obchody a hypermarket Na východe Slovenska postavia ďalšie nákupné centrum. Zákazníkov potešia nové obchody a hypermarket
9. septembra 2024 o 14:31 Čas čítania 0:34 Na Slovensko mieri úspešný nemecký diskontný reťazec. Svoje brány otvorí už budúci rok Na Slovensko mieri úspešný nemecký diskontný reťazec. Svoje brány otvorí už budúci rok
5. septembra 2024 o 13:30 Čas čítania 1:18 Odteraz svoj nákup v BILLA vybavíš cez Bistro.sk. K tomu ešte môžeš vyhrať aj 100 € voucher na nákup (SÚŤAŽ) Odteraz svoj nákup v BILLA vybavíš cez Bistro.sk. K tomu ešte môžeš vyhrať aj 100 € voucher na nákup (SÚŤAŽ)
potraviny
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia