Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
16. apríla 2023, 19:33
Čas čítania 0:50

VIDEO: Bývalého indického politika s jeho bratom zastrelili počas živého vysielania v televízii

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Útočníci boli traja muži, vydávali sa za novinárov.

Bývalého indického poslanca Atiqa Ahmeda spoločne s jeho bratom Ashrafom zavraždili počas živého televízneho vysielania v televízii v sobotu 15. apríla večer. K brutálnej vražde došlo v meste Prajágrádž počas toho, ako sa rozprával s novinármi za sprievodu polície, ktorá ho predvádzala na lekárske vyšetrenie do nemocnice, informuje BBC.

Útočník mu z ničoho nič priložil k hlave zbraň a vystrelil. Následne padlo ešte niekoľko výstrelov, ktoré zasiahli aj jeho brata Ashrafa. Na mieste utrpeli zranenia aj jeden policajt a novinár. Napokon vysvitlo, že útočníci boli traja a vydávali za novinárov. Ešte v ten večer sa vzdali a zobrali ich do väzby. Video nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Ahmedovho syna zastrelila polícia len pár dní pred jeho zavraždením. Novinári sa ho v jeho osudný večer pýtali, či sa zúčastnil na pohrebe svojho syna. Jeho posledné slová na kameru boli: „Nevzali nás, tak sme nešli.“

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Atiqa Ahmeda v marci 2023 odsúdili na doživotný trest. Predtým dlhé roky pôsobil v politike, ale aj v krimináli. Prvýkrát ho obvinili v prípade vraždy v roku 1979. Za posledné dekády ho obvinili z desiatok ďalších kriminálnych trestných činov vrátane vrážd, únosov a vydieraní.

Indický poslanec Atiq Ahmed v roku 2008.
Indický poslanec Atiq Ahmed v roku 2008. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia