Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. apríla 2023, 11:10
Čas čítania 0:33

Vypil liter vodky a potom v Prievidzi okradol 83-ročnú starenku, ktorá šla na spoveď. Babička sa však nevzdala bez boja

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Keď sa seniorka bránila, zhodil ju na zem.

Osemdesiattriročnú seniorku v Prievidzi cestou do kostola na spoveď zastavila žena, ktorú ju požiadala o pár eur na chleba. Keď jej dôchodkyňa podarovala 3 eurá a odkladala si peňaženku do kabelky, napadol ju opitý muž, ktorý jej násilne vytrhol peňaženku.

„Odvážna seniorka sa však svojho majetku odmietala vzdať a držala peňaženku pevne v oboch rukách. Potom ako 83-ročnú ženu páchateľ sotil na zem, sa mu podarilo peňaženky zmocniť a z miesta činu utiecť,“ informovala polícia. Seniorke tak zlodej ukradol 270 eur a zároveň jej spôsobil povrchové zranenie, ktoré ošetril lekár.

Muža vďaka záberom z kamery po niekoľkých dňoch chytili policajti. Tridsaťdeväťročného útočníka, ktorý je v súčasnosti stíhaný vo väzbe, obvinili zo zločinu lúpeže. Muž policajtom nevedel objasniť svoj motív, no povedal, že pred lúpežou vypil zhruba liter vodky. V prípade odsúdenia môže skončiť za mrežami na 7 až 12 rokov.

Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia