Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. apríla 2023 o 14:20
Čas čítania 0:28

Šofér pri Považskej Bystrici napálil do autobusovej zastávky. Z auta nevedel vyjsť, museli ho vytiahnuť privolaní hasiči

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z auta ho museli vytiahnuť hasiči.

Štyria profesionálni hasiči z Považskej Bystrice zasahovali v nedeľu (16. apríla) podvečer pri dopravnej nehode v obci Udiča v Považskobystrickom okrese. Osobný automobil tam narazil do autobusovej zastávky. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

„Osobný automobil narazil do autobusovej zastávky, kde sa nenachádzali žiadne osoby. Pri udalosti sa zranil vodič, z havarovaného motorového vozidla vytekali prevádzkové kvapaliny,“ uviedol Petrík.

Hasiči podľa neho vodiča ošetrili priamo v automobile, následne ho z neho pomocou transportnej dosky vytiahli a do príchodu zdravotných záchranárov pokračovali v poskytovaní predlekárskej pomoci. Následne pomohli zdravotníkom naložiť zraneného vodiča do sanitného vozidla.

„Hasiči odstránili z vozovky prevádzkové kvapaliny a asistovali pri naložení vozidla na automobil odťahovej služby,“ uzavrel Petrík.

Autonehoda
Zdroj: TASR/KR HaZZ v Trenčíne
Domov
Zdieľať
Diskusia