Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
19. apríla 2023, 21:12
Čas čítania 0:46

Poslanci sa smejú Čepčekovi. Chcel zakázať hazardné hry, preklepom však zrazu zakazuje hry progresívcov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po sérii bizarných zákazov pre Slovákov Čepček opäť pobavil.

Poslanec Martin Čepček na seba upozornil sériou bizarných návrhov zákonov. Ďalšou novelou sa v pléne Národnej rady chce pokúsiť zakázať pokrové hry. V predložených materiáloch však spravil preklep a vznikli „pokrokové hry“.

Čepček navrhuje zakázať reklamu na hazardné hry, a to v čase od 6.00 h do 22.00 h.

„Mediálna komerčná komunikácia na všetky služby, ktoré zahŕňajú uzatvorenie stávky s peňažným vkladom v hazardných hrách vrátane tých, v ktorých sa preukazuje prvok zručnosti, ako napríklad lotérie, kasínové hry, pokrokové hry a stávkové transakcie, ktoré sú poskytované akýmikoľvek prostriedkami na diaľku, elektronicky alebo prostredníctvom inej technológie umožňujúcej komunikáciu a na individuálnu žiadosť príjemcu služieb,“ píše sa v zákone.  

Na bizarné znenie predloženej novely upozornil poslanec Ján Benčík na Facebooku. 

V kontroverzných návrhoch zákona chce Čepček napríklad Slovákom povoliť sledovanie porna na výnimku. Pornografiu by tak podľa nového zákona mohli sledovať len plnoletí ľudia, a to iba s úradným potvrdením. O výnimku na sledovanie by záujemcovia museli požiadať písomne. 

20. septembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:13 TOP 3 v utorok: Chára ukončil kariéru, ozbrojený muž vykradol benzínku a poslanci schválili novelu ústavy o predčasných voľbách TOP 3 v utorok: Chára ukončil kariéru, ozbrojený muž vykradol benzínku a poslanci schválili novelu ústavy o predčasných voľbách

Do povedomia Slovákov sa Čepček dostal zákazom potratov, teraz plánuje okrem iného aj zákaz predaja alkoholických nápojov na čerpacích staniciach a v predajných automatoch. Cez internet by donáškové služby mohli po novom predávať iba pivo a víno.

Domov
Zdieľať
Diskusia