Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
17. mája 2023, 9:50
Čas čítania 0:53

Boris Kollár prehovoril o tom, čo sa dialo, keď Sulík v Dubaji vyzýval na „vypitie baru“. S Geissovcami sedel za rovnakým stolom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šéf parlamentu vysvetľoval, prečo sa nachádzal v dubajskej reštaurácii.

Šéf Sme rodina Boris Kollár zareagoval na virálne video z výstavy Expo v Dubaji, na ktorom exminister hospodárstva Richard Sulík hovorí o „vypití baru“, informuje Pluska.sk. Kollár tvrdí, že na mieste sa nachádzal ako súkromná osoba a výdaje na cestu aj ubytovanie si preto hradil sám. Alkohol navyše podľa svojich slov vôbec nepil.

15. mája 2023, 19:43 Čas čítania 1:25 VIDEO: „Dnes treba vypiť bar,“ hovorí Sulík v Dubaji. Fico aj Matovič zverejnili nahrávku, ktorá podľa nich ukazuje žúr za štátne VIDEO: „Dnes treba vypiť bar,“ hovorí Sulík v Dubaji. Fico aj Matovič zverejnili nahrávku, ktorá podľa nich ukazuje žúr za štátne

„Na spomínanú akciu som bol pozvaný, pretože som bol práve v tom čase v Dubaji ako súkromná osoba. To znamená, že letenku aj ubytovanie som si platil sám. Je o mne známe, že som abstinent – a na konkrétnej akcii som vypil dve kávy,“ reagoval na otázky.

Prítomnosť hostí ako Geissovci Kollár kritizoval, na výroku o vypití baru však nevidel nič zlé. S Geissovcami pritom Kollár sedel za rovnakým stolom. „To, že si z výstavy Expo Dubaj urobil Sulík cestovku a lietali tam jeho kamoši, je jeho problém a nesie si za to politickú zodpovednosť. Ale to, že povedal ‚vypite bar‘, bolo aj z iniciatívy majiteľa baru, že vypite a zjedzte to, lebo to inak vyhodíme,“ dodal k téme.

Richard Sulík sa v reakcii na video zverejnené Robertom Ficom bránil, že nahrávka zachytáva záverečný deň podujatia Expo v Dubaji. „Moja veta, že všetko sa musí vypiť, súvisí práve s tým, že doviezť alebo vyviezť alkohol z Dubaja je prakticky nemožné. Boli tam nejaké zásoby, tak tieto sa vypili,“ vysvetľoval na tlačovej konferencii.

Kollár
Zdroj: Facebook/Robert Fico, Facebook/Boris Kollár
Domov
Zdieľať
Diskusia