Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová TASR
23. mája 2023, 11:09
Čas čítania 0:47

AKTUALIZOVANÉ: Všetky hľadané deti už vypátrali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Deti ušli vychovávateľke pri sprevádzaní do školy.

Príslušníci Policajného zboru (PZ) v utorok dopoludnia vypátrali v Košiciach dve maloleté dievčatá vo veku desať a jedenásť rokov, ktoré boli nezvestné od pondelka (22. 5.) rána. Nájsť sa ich podarilo v mestskej časti Západ v blízkosti jedného z nákupných centier. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.


„Všetky deti, ktoré v pondelok ráno ušli vychovávateľke, keď ich ráno odprevádzala do školy, sú už teda vypátrané a boli odovzdané kompetentným osobám v centre,“ uviedla.

Polícia pátrala po dvoch dievčatách vo veku desať a jedenásť rokov, ktoré boli nezvestné od pondelka (22. 5.) rána, keď v Košiciach ušli vychovávateľke pri sprevádzaní do školy. 


Pracovníčka košického centra, ktoré poskytuje sociálnu pomoc, podľa polície oznámila, že celkovo päť detí ušlo ráno vychovávateľke. Okrem dvoch dievčat to boli traja chlapci, jeden vo veku osem rokov a dvaja vo veku dvanásť rokov.

„Deti sa po vyjdení z centra rozutekali, do centra sa nevrátili a neprišli ani do školy. Polícia ihneď po prijatí oznámenia vyhlásila po deťoch pátranie, začala po nich intenzívne pátrať a vykonávať previerky na miestach ich predpokladaného výskytu,“ uviedla Ivanová.

Príslušníci Policajného zboru podľa hovorkyne v pondelok krátko pred 14.30 h troch chlapcov vypátrali a odovzdali kompetentným osobám v centre.

deti, pátranie
Zdroj: Záchranný Systém Slovensko (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia