Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. mája 2023, 19:31
Čas čítania 0:35

Vražda Tibora Szűcsa: zadržali podozrivých a zverejnili detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetci zadržaní sú pôvodom slovenskí občania.

Maďarskí a slovenskí policajti objasnili vraždu slovenského podnikateľa Tibora Szűcsa z obce Číčov v okrese Komárno. V tejto súvislosti maďarská polícia vydala medzinárodný zatykač na Gergelya S., pričom troch ďalších podozrivých už zadržali. Na spoločnej tlačovej konferencii v Budapešti to uviedli v utorok predstavitelia slovenskej a maďarskej polície.

Traja zadržaní muži sú slovenskí občania, dvaja boli zadržaní na Slovensku a jeden v Maďarsku.

Podnikateľ naposledy telefonoval 2. mája v obci Trávnik v okrese Komárno, následne ho rodina nahlásila ako nezvestného. Jeho zhorené auto našli 3. mája pri meste Pápa na severozápade Maďarska. Zakopané telo zavraždeného vypátral policajný pes 12. mája. Totožnosť podnikateľa potvrdila pitva.

Riaditeľ odboru Západ NAKA Rudolf Patka uviedol, že slovenská polícia vedie trestné stíhanie pre trestný čin úkladnej vraždy, ktorá sa stala 2. mája. Na mieste vraždy, v rodinnom dome, boli zaznamenané najdôležitejšie biologické stopy, ale našli sa aj dôkazy súvisiace s použitou zbraňou a nábojom.

Kamerové zábery, na základe ktorých vypátrali stíhaných mužov.
Kamerové zábery, na základe ktorých vypátrali stíhaných mužov. Zdroj: Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia