Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. júna 2023, 14:21
Čas čítania 0:31

MAPA: Daždivé počasie potrápi Slovensko celý týždeň. Pozri si predpoveď na týždeň

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na silnejšie dažde sa musí pripraviť najmä západné Slovensko.

Po daždivej nedeli na západnom Slovensku sa počasie nezmení a tlaková níž postupne zasiahne celé územie krajiny. Zamračená obloha bude Slovensko sprevádzať až do konca týždňa a nezlepší sa to ani cez víkend, predpovedá SHMÚ

Východ Slovenska môže ešte v pondelok očakávať slnečno až pooblačno. Západ však už od rána potrápia prehánky, na niektorých miestach silnejšie dažde. V Bratislave meteorológovia očakávajú, že môže spadnúť až 15 mm zrážok. 

V utorok 6. júna sa však na dážď môže pripraviť celé Slovensko. Výraznejšie prehánky môže očakávať najmä západ a vo večerných hodinách treba počítať aj s búrkami, ktoré túto oblasť môžu zasiahnuť. 

Lokálne búrky hrozia na západnom Slovensku celý týždeň. Východné a stredné Slovensko taktiež potrápia prehánky. Prudké ochladenie počas týchto dní nehrozí a teplota sa bude pohybovať na úrovni 20 stupňov Celzia. 

SHMÚSHMÚ
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia