Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Florián Meričko
15. júna 2023, 13:25
Čas čítania 0:30

Wolt vtipne reaguje na kapelu Rammstein, ktorá po koncerte nemala čo jesť. Slovákom posiela 5 € zľavu, nech nezostanú hladní

Kategória:
Gastro
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Nedoriešený catering pre kapelu Rammstein má zábavnú dohru.

Nemecká metalová kapela Rammstein v stredu 14. júna predviedla veľkolepú šou, na ktorú sa do Trenčína prišlo pozrieť až 40-tisíc fanúšikov z celého Slovenska.

Kapelu spoločne s jej tímom však po koncerte čakalo nepríjemné prekvapenie, keď v hoteli zistili, že nemajú zaobstaranú žiadnu stravu. Nešlo pritom o chybu hotela, ale organizátora koncertu, ktorý jedlo ani občerstvenie nezabezpečil.

Na túto situáciu sa rozhodla vtipne zareagovať donášková služba Wolt, ktorá teraz Slovákom ponúka tematický zľavový kód. „S promo kódom RAMMSTEIN dostanete 5 € zľavu na svoju prvú objednávku! Nech nie ste hladní ako chalani po koncerte,“ uviedli v komentári na sociálnej sieti.

K nepríjemnej situácii, ktorá vo večerných hodinách nastala v trenčianskom hoteli, sa vyjadril aj samotný riaditeľ hotela Erik Donko. Viac sa o tom môžeš dočítať v našom predošlom článku.

Spoločnosť Wolt ponúka novým zákazníkom vtipný promo kód, ktorým reaguje na kapelu Rammstein.
Spoločnosť Wolt ponúka novým zákazníkom vtipný promo kód, ktorým reaguje na kapelu Rammstein. Zdroj: TASR/DPA ARCHIV, IG/refresher.news
Domov
Zdieľať
Diskusia