Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
15. júna 2023, 9:55
Čas čítania 0:45

Nemali čo jesť. Kapele Rammstein po koncerte v Trenčíne nezabezpečili jedlo, odporučili im, aby si objednali McDonald’s

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Populárnu nemeckú kapelu po príchode do hotela čakalo nepríjemné prekvapenie.

Trenčín v stredu 14. júna pobláznila nemecká metalová kapela Rammstein, na ktorej koncert prišlo až 40-tisíc ľudí z celého Slovenska. Napriek veľkolepej šou však známych hudobníkov čakalo v hoteli nepríjemné prekvapenie, pretože po skončení vystúpenia nemali pripravené žiadne jedlo a občerstvenie, informuje denník Pravda.

Predstavitelia kapely Rammstein boli ubytovaní v trenčianskom hoteli Elizabeth, kde si zarezervovali pre svoj tím dokopy 19 izieb. Keď sa však v noci vrátili z koncertu a chceli sa najesť, vedenie hotela im oznámilo, že pre nich nemajú k dispozícii žiadne jedlo. Nešlo však o chybu hotela, podľa riaditeľa hotela jedlo nezabezpečil organizátor koncertu.

O zlyhanie hotela nešlo, tvrdí jeho riaditeľ

Organizátori podujatia pre nemeckú kapelu podľa riaditeľa hotela Erika Donka nezabezpečili catering. Donko pre denník Pravda uviedol, že sa pred podujatím niekoľkokrát informovali o situácii so stravovaním, vždy im však povedali, že majú jedlo zabezpečené.

Aj to bol jeden z dôvodov, prečo vo večerných hodinách nemali kuchynský personál v pohotovosti. „Ťažko otvoríme kuchyňu, museli sme im odporučiť McDonald,“ priblížil Donko komplikácie, ktoré vznikli po koncerte. Vo vyjadrení vysvetlil, že nešlo o chybu hotela, ktorý má v hostení celosvetových celebrít bohaté skúsenosti a vie im vyjsť v ústrety.

Kapelu Rammstein po koncerte v Trenčíne čakalo v hotelových izbách nepríjemné prekvapenie.
Kapelu Rammstein po koncerte v Trenčíne čakalo v hotelových izbách nepríjemné prekvapenie. Zdroj: Getty Images/Paul Natkin/WireImage, Unsplash/Brett Jordan
Domov
Zdieľať
Diskusia