Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. júna 2023 o 11:11
Čas čítania 0:33

Pri Leviciach sa zrazil vlak s kamiónom. Zranení sú vodič nákladiaka aj rušňovodič, úsek je neprejazdný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K nehode došlo skoro ráno na železničnom priecestí.

V Hronskom Beňadiku v časti Psiare sa na železničnom priecestí zrazil vlak s kamiónom, úsek je neprejazdný. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Ako obchádzku uvádza trasu cez Čaradice a Kozárovce.


Hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Ria Feik Achbergerová pre TASR spresnila, že k zrážke prišlo približne o 05.40 h. „Ide o priecestie, ktoré je vybavené svetelným zariadením, ale bez závor,“ uviedla.

Zranení sú podľa jej slov vodič kamióna i rušňovodič. „Približne 20 ďalších cestujúcich sa nezranilo, do Kozároviec ich previezol autobus,“ dodala. Na trase Hronský Beňadik – Kozárovce je zabezpečená náhradná autobusová doprava.


Hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová potvrdila, že záchranári na mieste ošetrili dvoch zranených. „Prvý z nich mal len povrchové poranenia, druhého s viacerými poraneniami previezli do nemocnice,“ dodala.


Železničná spoločnosť Slovensko na Twitteri uvádza meškanie, resp. odrieknutie vlakov z dôvodu zabezpečenia náhradnej autobusovej dopravy.

Domov
Zdieľať
Diskusia