Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
18. júna 2023, 20:13
Čas čítania 0:28

FOTO: Takto to dnes vyzeralo na východe Slovenska. Búrky ničia prírodu a na cestách stojí voda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Búrky a silné prehánky by mali dozajtra utíchnuť.

Na východnom Slovensku vyčíňali silné búrky, v oblasti Revúcej dokonca napáchali škody na majetku aj prírode, informuje portál Imeteo.sk. Najintenzívnejšie boli v priebehu popoludňajších hodín, keď okrem kvapiek z oblohy padali aj krúpy. Prívalové dažde zničili úrodu a zaplavili niekoľko oblastí. 


Prvé búrky sa na našom území začali tvoriť už okolo poludnia, pričom búrky sú stále aktívne. Portál uvádza, že do tejto chvíle udrelo na našom území už viac ako 3000 bleskov. Najsilnejšia búrka sa pritom mala prehnať oblasťou Revúcej, kde sa obyvatelia sťažujú na zaplavené pivnice a poničené záhrady.

Takto vyčíňali búrky na Slovensku.Takto vyčíňali búrky na Slovensku.Takto vyčíňali búrky na Slovensku.
Zobraziť galériu
(3)

Aktuálne vyčíňa počasie najviac na východe Košíc. Od zajtra by však malo byť už teplé a slnečné počasie až do stredy. Vtedy sa na Slovensko opäť búrky vrátia.

Domov
Zdieľať
Diskusia