Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
19. júna 2023 o 10:08
Čas čítania 0:41

Až 4 000 eur len za to, že nastúpiš do práce. Zamestnávatelia na Slovensku sa bijú o ľudí, lákajú ich na rôzne príspevky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Súboj o potenciálnych zamestnancov v niektorých odvetviach nabral na obrátkach. Niektoré podniky ponúkajú ľuďom tisícky eur len za to, že sa rozhodnú nastúpiť do práce.

Na trhu práce prebieha už niekoľko mesiacov súboj o nových zamestnancov. Spoločnosti sa v inzerátoch predbiehajú v tom, kto ponúkne potenciálnym záujemcom lepšie bonusy či príplatky. Mnohé z nich preto lákajú ľudí na nadštandardné náborové príspevky, ktoré sa môžu vyšplhať na úroveň tisícok eur, vyplýva to z inzerátov zverejnených na portáli Profesia.

Odvetvia, v ktorých človek najčastejšie narazí na zaujímavé bonusy, sú najmä farmaceutický, dopravný a výrobný priemysel. Mnohé z ponúk pritom na záujemcov nekladú vysoké nároky. Príplatky a náborové príspevky sa však vo väčšine prípadov zvyšujú práve na základe potrebného vzdelania.

Pripravili sme si pre teba prehľadný zoznam tých najzaujímavejších ponúk s náborovými bonusmi, ktoré sa vyšplhali do výšky tisícok eur.

Pracovná pozíciaSpoločnosťMiesto práceNáborový bonus
SestraUniverzitná nemocnica BratislavaBratislava4 000,00 €
RušňovodičŽelezničná spoločnosť SlovenskoSlovensko3 000,00 €
AutomechanikAutocentrum AAA Auto, a. s.Bratislava2 000,00 €
FarmaceutKK-INVEST, s. r. o.Poprad2 000,00 €
Farmaceutický laborantSlofit, s. r. o.Hranovnica1 800,00 €
Operátor výroby –
mechanik
Kofola, a. s.Rajecká Lesná1 200,00 €
Domov
Zdieľať
Diskusia