Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
21. júna 2023 o 10:34
Čas čítania 0:33

Cena benzínu opäť prekročila psychologickú hranicu. Niektorí Slováci si pri tankovaní priplatia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Stabilné ceny pohonných hmôt v posledných dňoch poznačilo zdražovanie v jednej sieti čerpacích staníc.

V posledných dňoch na Slovensku motoristi môžu sledovať stabilný vývoj cien pohonných hmôt, ktoré sa držali na podobnej úrovni. To však po víkende neplatí pre jednu sieť čerpacích staníc. Slovnaft totiž zdvihol ceny nafty a benzínu.

Zatiaľ čo minulý týždeň sa na čerpacích staniciach pohybovali ceny pohonných hmôt na podobnej úrovni, od pondelka môžu vodiči sledovať nárast na benzínkach Slovnaftu.

Oproti konkurencii sa ceny palív zdvihli na úroveň približne 1,468 eura za liter nafty. Cena benzínu sa rovnakým navýšením vyšplhala nad úroveň 1,6 eura a momentálne si za ňu na čerpacích staniciach Slovnaft účtujú až 1,605 eura za liter. Slovenská rafinéria tak cenu zdvihla úmerne o 2 centy za liter paliva.

Zdražovanie pohonných hmôt však nateraz nepoznačilo ostatné čerpacie stanice. Napríklad v sieti Shell si za naftu zaplatíte na úrovni 1,449 eura za liter nafty a 1,589 eura za liter benzínu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia