Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
7. júla 2023, 19:57
Čas čítania 0:31

Futbalovú legendu Manchestru United museli hospitalizovať. Edwina van der Sara previezli do nemocnice s krvácaním do mozgu

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý holandský futbalový reprezentant sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Legendárneho holandského gólmana Edwina van Der Sara museli v piatok hospitalizovať pre krvácanie do mozgu. Futbalový velikán sa momentálne nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti v chorvátskom Splite, informuje denník Pravda.

Na prevoz do nemocnice upozornil holandský klub AFC Ajax na sociálnej sieti. „V piatok mal Edwin van der Sar krvácanie okolo mozgu. Momentálne leží v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti a je v stabilizovanom stave,“ uviedol tím v príspevku na Twitteri.

Holandský klub dodal, že bude situáciu okolo svojho bývalého hráča a generálneho riaditeľa, ktorý túto funkciu zastával až do konca mája tohto roku, monitorovať.

Van der Sar za svoju kariéru pôsobil v kluboch ako Ajax, Juventus, Fulham či Manchester United, kde svoju profesionálnu kariéru v roku 2011 ukončil. Najslávnejšie obdobie zažil práve v Anglicku, kde počas svojho pôsobenie získal niekoľko prestížnych trofejí.

Edwin van der Sar.
Edwin van der Sar. Zdroj: Wiki Commons/James Adams
Domov
Zdieľať
Diskusia