Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
15. júla 2023 o 14:40
Čas čítania 0:32

23-ročný chalan z Bernolákova má smolu. Išiel na výsluch, pred policajtom mu vypadla skladačka s pervitínom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Proti mužovi začala polícia stíhania.

Nie každý deň je nedeľa. Svoje o tom vie aj 23-ročný mladík, ktorý si išiel na políciu kvôli výsluchu, ale nakoniec skončil v putách. O prípade informovala polícia na Facebooku.

„Obyčajné predvolanie na výsluch sa poriadne skomplikovalo 23-ročnému mladíkovi, ktorý sa počas tohto týždňa dostavil na obvodné oddelenie PZ v Bernolákove. Počas zakladania občianskeho preukazu do peňaženky mu z nej vypadla papierová ,,skladačka“ s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky,“ píšu policajti v príspevku.

Mladík následne vydal policajtom čiernu kapsičku, v ktorej sa nachádzali dve trubičky a vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky. Podozrivý z držania drog sa priznal, že ide o pervitín.

„Uvedené veci boli mužovi zaistené a poverený príslušník začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ dodala polícia na záver.

Domov
Zdieľať
Diskusia