Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
27. júla 2023, 19:45
Čas čítania 0:16

Závažné varovanie pre turistov, ktorí idú do Turecka. Hrozia tam požiare, pozorne sledujte situáciu, odkazuje ministerstvo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Turistom ministerstvo odporúča, aby v prípade požiaru v blízkosti miesta ich pobytu dodržiavali pokyny delegátov cestovných kancelárií, miestnych záchranárov a tureckých bezpečnostných zložiek.

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí upozorňuje na riziko požiarov v Turecku. Slovákom plánujúcim cestu do krajiny preto odporúča sledovať aktuálne informácie o situácii v letovisku, do ktorého smerujú, informovalo o tom na webe.


„V dôsledku vysokých teplôt sa zvyšuje pravdepodobnosť vypuknutia lesných požiarov v krajine,“ priblížil rezort.

Turistom odporúča, aby v prípade požiaru v blízkosti miesta ich pobytu dodržiavali pokyny delegátov cestovných kancelárií, miestnych záchranárov a tureckých bezpečnostných zložiek.

les, turecko, požiar
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia