Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
1. augusta 2023, 15:50
Čas čítania 0:28

Na Slovensko sa rúti cyklón Circe, ktorý spôsobí prepad teplôt až o 12 °C. Upršané počasie nás tak skoro neopustí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovensko zažije rýchly prepad teplôt, pretože cyklón Circe dorazí už tento víkend.

Aktuálne upršané počasie bude na Slovensku trvať ešte niekoľko dní. Podľa portálu iMeteo.sk dnes na západnom a strednom Slovensku plošne spadne 20 až 30 mm zrážok.

„Najvýdatnejšie zrážky však nebudú trvať dlho, väčšinou 1 – 3 hodiny,“ uvádza SHMÚ v statuse, v ktorom informuje o počasí v priebehu utorka. Slovensko aktuálne ovplyvňuje studený front, ktorý sa presúva nad naším územím spolu s tlakovou nížou z Balkánu. Od nás bude následne postupovať smerom na Maďarsko.

Meteorológovia informujú aj o blížiacom sa cyklóne Circe, ktorý zasiahne Európu už tento víkend, informuje portál Topky.sk. Circe prichádza zo severnej Európy a na našom území pravdepodobne spôsobí pokles teploty od 10 do 12 stupňov Celzia. Okrem Slovenska ovplyvní aj populárne dovolenkové destinácie, ako napríklad Chorvátsko alebo Taliansko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia