Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
10. augusta 2023, 15:30
Čas čítania 0:27

Chceš plat 2 100 € za prácu pre europoslanca? Martin Hojsík zháňa nového zamestnanca, takéto sú podmienky

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Zaujímavá ponuka práce sa objavila na portáli Profesia.

Europoslanec Martin Hojsík zháňa do kancelárie v Bratislave nového kolegu na živnosť, ktorý by pôsobil na pozícii social media content creator. Potenciálneho zamestnanca láka na plat až 2100 € mesačne, vyplýva to z ponuky zverejnenej na portáli Profesia.

Od záujemcov síce nevyžaduje ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou či titul z vysokej školy, potrebná je však najmenej dvojročná prax v obdobnej oblasti.

Hlavnou náplňou tvojej práce na tejto pozícii by bola tvorba obsahu pre sociálne siete poslanca, vytváranie grafík k príspevkom na sociálnych sieťach či spolupráca s komunikačným tímom poslanca.

Pracovná pozícia je len pre skúsených uchádzačov, ktorí majú výbornú znalosť sociálnych médií. Ak ťa však ponuka zaujala, viac sa o nej môžeš dočítať priamo na tomto odkaze.

Europoslanec Martin Hojsík zháňa do svojej kancelárie nového zamestnanca, ktorý by mu pomáhal s tvorbou obsahu na sociálne siete. Ponúka mu plat až 2100 €.
Europoslanec Martin Hojsík zháňa do svojej kancelárie nového zamestnanca, ktorý by mu pomáhal s tvorbou obsahu na sociálne siete. Ponúka mu plat až 2100 €. Zdroj: Unsplash/Robert Anasch, TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia