Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
19. augusta 2023, 16:18
Čas čítania 0:33

Jazda na motorke sa mu stala osudnou. Po náraze do zvodidiel zomrel 24-ročný muž

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Pád po náraze do zvodidiel na ceste druhej triedy v katastri obce Klubina v okrese Čadca v sobotu dopoludnia neprežil 24-ročný motocyklista. Polícia okolnosti nehody vyšetruje. 


„Vodič viedol motocykel značky Kawasaki v smere od obce Zborov nad Bystricou na obec Klubina. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pri predbiehaní narazil do zvodidiel, pričom pri páde utrpel zranenia, ktorým napriek lekárskej pomoci podľahol,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. U nebohého vodiča motocykla podľa nej nariadili pitvu.

„Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ doplnila. Polícia v tejto súvislosti žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

„Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ zdôraznila policajná hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia