Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. augusta 2023 o 18:35
Čas čítania 0:42

Mladý Bardejovčan zaútočil na dôchodkyňu, ukradol jej 110 €. Udieral ju dovtedy, kým nepustila kabelku s peniazmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia mladého Bardejovčana obvinila zo zločinu lúpeže.

Zo zločinu lúpeže polícia obvinila 20-ročného Bardejovčana. Na ulici Pod Šibeňou horou v Bardejove údajne prepadol 73-ročnú ženu a ukradol jej peňaženku. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„V pondelok 21. augusta ráno v blízkosti rodinných domov muž maskovaný kapucňou a rúškom fyzicky napadol staršiu paniu. Schytil jej nákupnú tašku, ktorú Bardejovčanka držala, a kovovým predmetom ju opakovane udrel po ruke, v dôsledku čoho tašku upustila. Muž sa jej zmocnil a utekal preč, pričom z tašky vybral peňaženku a tašku zahodil. V peňaženke mala finančnú hotovosť i doklady,“ povedala Ligdayová s tým, že celková škoda, ktorá vznikla dôchodkyni, bola približne 110 eur.

Polícia muža podozrivého zo spáchania tohto skutku v krátkom čase vypátrala a na základe dôkazov bol obvinený zo zločinu lúpeže.

Zlodejovi hrozí až osem rokov vo väzení

„Bardejovčan je momentálne umiestnený v cele policajného zaistenia. Ak sa mu vina preukáže, za zločin lúpeže mu hrozí podľa zákona trest odňatia slobody až na osem rokov. Okresný vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ dodala Ligdayová.

Domov
Zdieľať
Diskusia