Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
29. augusta 2023, 10:22
Čas čítania 0:45

ChatGPT Enterprise pre firmy má množstvo vylepšení. OpenAI uvádza nového chatbota

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Podľa firmy OpenAI ide o najvýznamnejší krok od prvého predstavenia ChatGPT. Už teraz ho využívajú veľké firmy, ako je Block, Canva či The Estée Lauder Companies.

Spoločnosť OpenAI uviedla novú verziu ChatGPT určenú len pre firmy. ChatGPT Enterprise je poháňaný GPT-4, doteraz najvýkonnejším modelom tejto firmy, a ponúka oveľa lepšie zabezpečenie súkromia, informuje technologický portál Silicon Republic.

Nový chatbot má zaujímavé vylepšenia, ktoré sme doteraz nepoznali. Napríklad neobmedzený vysokorýchlostný prístup ku GPT-4 či dlhšie kontextové okná na spracovanie dlhších vstupov. Nový pomocník vraj nemá žiadne obmedzenia a funguje „až dvakrát rýchlejšie“ ako ChatGPT pre jednotlivcov.

Podľa firmy OpenAI ide o najvýznamnejší krok od prvého predstavenia ChatGPT. „Tento AI asistent pomôže s akoukoľvek úlohou, je prispôsobený vašej organizácii a chráni vaše firemné dáta,“ napísala spoločnosť. Už teraz ho využívajú veľké firmy, ako je Block, Canva, Carlyle, The Estée Lauder Companies, PwC či Zapier.

Podľa Silicon Republic je nový ChatGPT silným konkurentom systému Bing Chat Enterprise, ktorý Microsoft spustil minulý mesiac.

Ako sme ťa informovali minulý mesiac, vyskúšať si môžeš aj už chatbota od spoločnosti Google. Na Slovensku je dostupný len od júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia