Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
5. septembra 2023 o 10:38
Čas čítania 0:32

Cyklista na Liptove zrazil 5-ročné dieťa a ušiel. Polícia teraz prosí verejnosť o pomoc, stále ho nedokázala vypátrať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo ešte vo štvrtok 17. augusta.

Policajti žiadajú o pomoc pri identifikácii neznámeho cyklistu. Ten vo štvrtok 17. augusta zrazil iba 5-ročné dieťa v čase okolo 17.30 h v obci Liptovský Ján. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete

„Na základe doteraz vykonaného objasňovania bolo zistené, že presne nestotožnený cyklista jazdil po ulici Starojánskej, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s 5-ročným chodcom. Ten utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie,“ priblížili v statuse.

Bližšie podrobnosti policajti nateraz nezverejnili, keďže okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

„Žiadame občanov, ktorí majú informácie k totožnosti osôb na fotografii, resp. boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby tieto oznámili priamo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Liptovskom Mikuláši na tel. č. 0961453501, 0961453517, na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku: Polícia SR – Žilinský kraj,“ dodali v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia