Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
11. septembra 2023 o 12:09
Čas čítania 0:42

Nový posun v prípade 22-ročnej Sone. Polícia hľadá svedkov, ktorí videli podozrivo vyzerajúcu osobu pri potravinách v Petržalke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia sa na verejnosť obrátila so žiadosťou o pomoc.

Polícia sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc pri vyšetrovaní prípadu nezvestnej 22-ročnej Sone, ktorú dnes ráno vypátrali v Petržalke. 

V súčasnosti sa polícia snaží nájsť potenciálnych svedkov, ktorí sa dnes v čase medzi 3.00 h a 04.00 h pohybovali v blízkosti potravín Terno alebo domova pre seniorov na Vilovej ulici v bratislavskej Petržalke.

„V prípade, ak boli občania dnes v čase medzi 03.00 h a 04.00 h svedkami podozrivého správania neznámej osoby, resp. ak zaregistrovali podozrivo vyzerajúcu osobu sa pohybovať v blízkosti predajne potravín TERNO, resp. v blízkosti domova pre seniorov na Vilovej ulici, prípadne ak týmto úsekom prechádzali motorovým vozidlom vybaveným nahrávaním kamerového záznamu, touto cestou ich vyzývame, aby nás kontaktovali prostredníctvom bezplatného čísla polície,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Zmizla len pár metrov od svojej bytovky

Soňu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Študentka vystúpila na zástavke Záporožská v Petržalke približne o 3.40 h. Nachádzala sa len 150 metrov od svojej bytovky.

Viac o záhadnom zmiznutí 22-ročnej študentky sa dočítaš v našom predošlom článku.

soňa
Zdroj: PZ SR/Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia