Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. septembra 2023 o 10:21
Čas čítania 0:41

Polícia začala trestné stíhanie vo veci znásilnenia. Nové informácie o 22-ročnej Soni, ktorú dnes ráno vypátrali v Petržalke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladú Soňu našli v pondelok 11. septembra v ranných hodinách.

Iba 22-ročná študentka Soňa, po ktorej cez víkend polícia spustila pátranie, sa momentálne nachádza v nemocnici. Podľa informácií TV Joj nie je Soňa plne pri vedomí, informuje portál noviny.sk.

Soňa sa podľa TV Markíza objavila pred budovou nemocnice v Petržalke približne 26 hodín po zmiznutí. Mladé dievča mali v areáli nemocnice nájsť v bezvedomí, pričom mala po celom tele viacero zranení vrátane rezných rán.

Mladú ženu našli podľa dostupných informácií v intoxikovanom stave, momentálne sa nachádza v opatere lekárov, ktorí jej robia komplexné vyšetrenia.

„Vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Keďže teraz sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytneme, len čo to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ objasnil krajský hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Zmizla len pár metrov od svojej bytovky

Soňu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Študentka vystúpila na zástavke Záporožská v Petržalke približne o 3.40 h. Nachádzala sa len 150 metrov od svojej bytovky. 

Bližšie informácie o prípade aktuálne nie sú známe.

Domov
Zdieľať
Diskusia