Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
14. septembra 2023, 9:30
Čas čítania 0:33

V prípade megalúpeže hodiniek Hublot padlo ďalšie obvinenie. Polícia prešetruje ženu, ktorá mala odviesť pozornosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky informovala o zásadnom posune v prípade lúpeže hodiniek značky Hublot, ktorá sa odohrala v roku 2021.

V roku 2021 dvaja muži z predajne luxusných hodiniek Hublot na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave ukradli hodinky za 350-tisíc eur. Polícia informuje, že v prípade lúpeže nastal posun a padlo ďalšie obvinenie.

„Skutok bol spáchaný spôsobom, že neznáma žena na prízemí priestorov hotela na Hviezdoslavovom námestí zazvonila na zvonček predajne, čím odpútala pozornosť pracovníka SBS, a tým umožnila ďalším dvom maskovaným páchateľom v prilbách, aby napadli pracovníka SBS,“ uvádzajú vo facebookovom príspevku. 

Dvaja maskovaní muži následne rozbili vitríny a odcudzili niekoľko kusov luxusných hodiniek. Celková hodnota lúpeže sa odhaduje na 221 100 €. „Obvinenému mužovi bolo vyšetrovateľom vznesené obvinenie za obzvlášť závažný zločin lúpeže v jednočinnom súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci spáchaného formou účastníctva,“ informuje polícia.

Ak páchateľovi preukážu vinu, tak mu hrozí odňatie slobody na 15 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. Ďalšie informácie polícia neposkytla.

Domov
Zdieľať
Diskusia