Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
19. septembra 2023, 19:27
Čas čítania 0:29

Podľa Jaroslava Naďa sa Richard Sulík pred inváziou na Ukrajine stretol s agentom najväčšej ruskej kontrarozviedky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Exminister hospodárstva tvrdí, že v miestnosti bolo viacero politikov a venoval sa projektu širokorozchodnej železnice.

Richard Sulík sa údajne týždeň pred voľbami stretol s vysokopostaveným ruským agentom z tajnej služby GRU. Podľa exministra obrany Jaroslava Naďa stretnutie prebehlo v areáli známeho vinárstva pri Modre týždeň pred ruskou inváziou na Ukrajinu.

Vtedajší minister hospodárstva Richard Sulík pre TV Markíza povedal, že ho pozval majiteľ vinárstva a rokoval len o hospodárskych otázkach s poradcom generálneho riaditeľa ruských železníc pánom Gončarevom. Venoval sa vraj predovšetkým pracovnému stretnutiu o projekte širokorozchodnej železnice. Na mieste bolo podľa neho asi 50 – 60 ľudí, z toho aj niekoľko politikov.

O prítomnosti ruského agenta na rovnakom mieste, kde sa nachádzal Richard Sulík, vie Jaroslav Naď vďaka tomu, že jeho pohyb sledovali vojenskí tajní. Sulík komentáre Jaroslava Naďa označil za „zákernosť, na akú si už od neho zvykol“.

Domov
Zdieľať
Diskusia