Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. septembra 2023 o 16:07
Čas čítania 0:36

VIDEO: Drzí vykrádači áut sa na Slovensku neboja vlámať do vozidiel počas dňa. Polícia zverejnila zábery a varuje verejnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia sa zaoberá už niekoľkými prípadmi vykradnutých áut.

Seredská mestská polícia upozorňuje vodičov na zlodejov, ktorí v poslednom čase vykradli viacero nezamknutých áut. V uplynulých týždňoch zaznamenali až 3 prípady, keď neznámi páchatelia z áut odcudzili tašku s dokladmi.

Obyvatelia Serede by si mali dávať pozor najmä na parkoviskách pri obchodných domoch, kde mnoho ľudí svoje auto necháva na krátku chvíľu nezamknuté. Zlodeji sa však podľa skúseností polície často zameriavajú aj na autá pri bytových domoch. 

„Ďalšiu príležitosť mal zlodej, ktorý utekal pred policajtmi. Pred bytovkou bol odstavený naštartovaný skúter, lebo majiteľ si iba vybehol do bytu odniesť veci, a tým zlodejovi poskytol príležitosť, aby nasadol na skúter o odišiel s nim preč,“ napísali na Facebook mestskí policajti. 

Zlodeji úradujú aj v Dolnom Kubíne

Dvaja zlodeji už dlhodobo trápia aj vodičov z Dolného Kubína. Svedkom sa podarilo zhotoviť hneď niekoľko záberov, ktoré ich zachytávajú priamo pri čine. Mnohokrát sú vykrádači áut úspešní. Polícia preto prosí verejnosť, aby boli obyvatelia ostražití a zodpovední. 

Domov
Zdieľať
Diskusia