Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
20. novembra 2023, 6:49
Čas čítania 0:33

Poliakov poburujú nahí Česi: Máte zlý vplyv na naše deti, odkazujú

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Plaváreň Sójka v poľskom pohraničnom meste Prudnik navštevuje čoraz viac návštevníkov z Česka. Domácim však prekáža ich prílišná otvorenosť.

Poliakom sa nepáči český liberálny prístup k nahote. Prekáža im, že sa Česi navštevujúci ich plaváreň prezliekajú pred zrakmi ostatných návštevníkov, a posielajú im jasný odkaz, píše Nowa Trybuna Opolska. 

Plaváreň Sójka v poľskom pohraničnom meste Prudnik navštevuje čoraz viac návštevníkov z Česka. Domácim však prekáža ich prílišná otvorenosť. Aj napriek tomu, že sú v športovom areáli oddelené šatne pre mužov a ženy a každá z nich disponuje prezliekacími kabínkami, niektorí túto možnosť ignorujú a prezliekajú sa v prítomnosti ostatných. 

Vedenie športového areálu si myslí, že to má zlý vplyv na deti a mládež, ktorá plaváreň navštevuje. „Tie isté šatne využívajú deti s rodičmi alebo deti prichádzajúce na plavecké kurzy,“ povedala Malgorzata Haleková-Malinowská, riaditeľka poľskej športovej agentúry. 

K pokladni krytej plavárne dokonca umiestnili výzvu v českom jazyku, v ktorej návštevníkov žiadajú, aby sa zo spodnej bielizne do plaviek prezliekali v kabínkach. 

bazén, plaváreň
Zdroj: Prudnik – Nasze Miasto
Domov
Zdieľať
Diskusia