Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. novembra 2023, 9:37
Čas čítania 0:32

Známa predajňa s obuvou na Slovensku zatvára svoje predajne. Zákazníkom v týchto mestách ponúka veľké zľavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchody na Slovensku firma postupne zatvára už dlhší čas. Po novom končí v ďalších dvoch mestách.

Obľúbený obchod s obuvou na Slovensku zatvára svoje kamenné predajne. John Garfield mal pobočky po celej krajine a pred niekoľkými mesiacmi oslávil 30-ročné výročie. Na Facebooku nedávno oznámil, že zatvára ďalšie dve pobočky, informuje portál Z Regiónu.sk.

Firma John Garfield informovala, že pobočky v Prešove a Poprade budú čoskoro zatvorené, no ešte predtým si môžu zákazníci nakúpiť tovar so 70 % zľavou. Spoločnosť doposiaľ zatvorila svoje predajne v Lučenci, Žiline, Banskej Bystrici, Nových Zámkoch, Prievidzi, Piešťanoch, Trenčíne či Košiciach. Aktuálne bude otvorená iba v Spišskej Novej Vsi.

Ľudia na sociálnych sieťach vyjadrujú svoje sklamanie. „Škoda, že ste skončili. V Žiline už dávno. Vždy sa u vás dala vybrať obuv. Hlavne zimnú obuv ste mali s kožušinou. Takú dnes málokde vidno. Ja by som skôr bola rada, keby ste opäť obchod otvorili,“ napísala jedna zo spokojných zákazníčok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia