Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. decembra 2023, 9:44
Čas čítania 0:29

Andrej Danko prezradil, kto by bol podľa neho najlepší prezident. Peter Pellegrini to nie je

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Andrej Danko sa v relácii TA3 Téma týždňa vyjadroval k prezidentským kandidátom.

Andrej Danko by chcel, aby za prezidenta SR kandidoval Robert Fico. „Ja by som bol najradšej, aby Robert Fico bol prezidentom republiky,“ uviedol predseda SNS v relácii TA3 Téma týždňa. Podľa neho by bol aktuálny premiér najlepším prezidentom Slovenskej republiky.

Danko si myslí, že Fico by porazil aj Ivana Korčoka. Podľa názoru lídra národniarov by predseda strany SMER dokázal spojiť voličov okolo Petra Pellegriniho aj Štefana Harabina. „Robert Fico by bol slovenským prezidentom, ktorý by mohol v šľapajach pána Gašparoviča reprezentovať štát,“ povedal predseda SNS. 

Pellegrini sa má vyjadriť k svojej kandidatúre na prezidenta po Novom roku. Podľa nedeľného prieskumu agentúry FOCUS má momentálne najväčšie šance na výhru práve šéf politickej strany Hlas-SD. Na druhom mieste za Pellegrinim je prezidentský kandidát Ivan Korčok.

Anketa:
Kto by mal byť podľa teba prezidentom SR?
Robert Fico.
Peter Pellegrini.
Ivan Korčok.
Robert Fico.
12 %
65 Hlasov
Peter Pellegrini.
20 %
108 Hlasov
Ivan Korčok.
68 %
371 Hlasov
Predseda SNS Andrej Danko.
Predseda SNS Andrej Danko. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia