Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. decembra 2023, 8:35
Čas čítania 0:31

Premiér Fico sa posmieva študentovi práva. Označil ho za nepodstatného a z jeho vzhľadu si robil posmešky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Robert Fico nazval študenta „nepodstatným“ a zaútočil aj na jeho fyzický vzhľad. Nepáčili sa mu jeho vyjadrenia adresované dekanovi Právnickej fakulty UK.

Predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SSD) nahneval rozhovor Denníka N so študentom práva Marekom Janigom, ktorý kritizoval postoje dekana Právnickej fakulty UK Eduarda Burdu.

Fico na Facebooku uverejnil status, v ktorom slovne zaútočil na študenta práva a rozhovor s ním označil ako boj Denníka N so súčasnou vládou.

„Je to dôkaz, že v mene boja so súčasnou vládou sú schopné čohokoľvek. Aj zverejniť rozhovor s absolútne nepodstatným študentom práva bez akýchkoľvek znalostí práva a životných skúseností,“ napísal.

Mienkotvorné médiá Fico označil za protislovenské, študenta nazval „nepodstatným“ a zaútočil aj na jeho fyzický vzhľad. Ak má mať študent s pubertálnymi vyrážkami na nose prednosť pred dekanom právnickej fakulty a určovať, čo je pravda a čo nie, Boh ochraňuj túto krajinu! Predsedovi vlády SR sa nepáči, že sa študenti práva ohradili voči dekanovi Burdovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia