Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
21. decembra 2023, 17:07
Čas čítania 0:32

FOTO: V Petržalke vyrastie moderný polyfunkčný komplex. Tešiť sa môžeš na hotel aj byty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Green Park postavia v mestskej časti Petržalka. Stáť by mal pod bývalým futbalovým štadiónom Artmedia pri Sade Janka Kráľa.

Mesto Bratislava vydalo súhlasné záväzné stanovisko k prepracovanému developerskému projektu Green Park v Petržalke, ktorý by mal vyrásť na pozemkoch pod bývalým futbalovým štadiónom Artmedia pri Sade Janka Kráľa. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor Bratislavy Matúš Vallo s tým, že po rokoch prepracovaný projekt je už v súlade s územným plánom mesta.


„Po viacerých návrhoch, voči ktorým sme sa opakovane nesúhlasne vyjadrili, investor svoj zámer prispôsobil. V tejto podobe projekt už splnil zákonné podmienky na vydanie súhlasného stanoviska,“ skonštatoval Vallo.

Po novom má ísť o polyfunkčný komplex pozostávajúci z ubytovacieho zariadenia (hotela), administratívy, bývania a drobných prevádzok vybavenosti. Navrhuje sa viacero budov vrátane jednej výškovej, ktorá je oproti pôvodnému návrhu nižšia o päť podlaží. Byty majú tvoriť necelých 30 percent nadzemnej podlažnej plochy. K Sadu Janka Kráľa má byť orientovaný aktívny parter s prevádzkami pre verejnosť.

green park Petrželkagreen park Petrželkagreen park Petrželkagreen park Petrželka
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia