Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. januára 2024 o 8:59
Čas čítania 0:21

Nebezpečné tuningové zrazy v Bratislave: Autá v zlom technickom stave jazdili aj v protismere, jeden šofér nemal vodičák

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia na tuningových zrazoch v Bratislave riešila aj zlý technický stav áut.

Policajti v noci zo soboty 20. januára na nedeľu monitorovali tuningové zrazy v Bratislave. Riešili zlý technický stav vozidiel či jazdu v protismere. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Niektorým vodičom boli za technické vylepšenia (napríklad úprava podvozku, výfuku a kolies) a neplatnosť emisnej a technickej kontroly zadržané osvedčenia o evidencii vozidiel a tabuľky s evidenčným číslom,“ priblížila.

Jeden vodič skončil bez vodičského preukazu. „Po jazde v protismere policajtom uviedol, že nejazdí tak prvýkrát a v minulosti bol za uvedené porušenie pravidla cestnej premávky riešený políciou,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia