Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
6. februára 2024 o 8:49
Čas čítania 0:27

Teploty na Slovensku budú nadpriemerne vysoké. Jarné počasie sa udrží niekoľko dní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počasie v našej krajine ovplyvňuje teplý vzduch zo západu.

Počasie na Slovensku bude na aktuálne ročné obdobie veľmi nezvyčajné. Zimné kabáty môže väčšina Slovákov na niekoľko dní odložiť. Pár dní nás čakajú naozaj vysoké teploty, ktoré zapríčiňuje prúdenie teplého vzduchu zo západu, informuje portál iMeteo.

Teploty na juhozápade dnes prekonajú hranicu 15 °C. V niektorých regiónoch môže byť až 16 °C. Na severe Slovenska bude pod 10 °C. Podobné počasie Slovensko čaká aj zajtra. Na juhozápade môže teplota dokonca prekonať hranicu 17 °C.

Nadpriemerné teploty budú pretrvávať niekoľko dní. Mierne ochladenie príde na konci týždňa. Teplota klesne o maximálne 4 °C, takže na február bude stále veľmi teplo. Meteorológovia predpovedajú, že v priebehu mesiaca sa na Slovensku ochladí a vrátia sa aj mrazy a sneženie.

teplo, jar
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia