Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
15. februára 2024, 19:05
Čas čítania 0:28

Na západe Slovenska ohlásili obrovskú investíciu. Vytvoria takmer 500 pracovných miest

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Prevádzku spustia už o pár mesiacov.

Talianska spoločnosť Meta System ohlásila na Slovensku obrovskú investíciu. V Trnave od marca plánuje začať s montážou palubných nabíjačiek pre automobily. Vytvoriť by tak mala až 494 nových pracovných miest. Informuje o tom portál MY Trnava.

Talianska firma sa pre investíciu rozhodla po získaní zákazky od nemeckého závodu BMW. 

Lokality, kde by spoločnosť mohla tieto investície realizovať, im predstavila Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO). Prezentovali im lokality až v trinástich slovenských mestách. Nakoniec si však vybrali priemyselný park v blízkosti automobilky v Trnave, pretože im najviac vyhovoval. 

„Podľa našich informácií investor napreduje s realizáciou projektu a v priebehu najbližších mesiacov by mal spustiť prevádzku,“ vyjadrila sa pre portál MY Trnava Simona Čerešníková, ktorá je hovorkyňou SARIO. 

Späť
Zdieľať
Diskusia