Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
23. februára 2024 o 17:15
Čas čítania 0:37

Vodiči sa stretli na nelegálnom zraze v Starej Ľubovni. Policajti krútili hlavami nad desiatkami porušení pravidiel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na nelegálnom zraze automobilov v Starej Ľubovni polícia zistila 27 priestupkov.

Na nelegálnom zraze automobilov v Starej Ľubovni zistila polícia takmer tri desiatky porušení zákona. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že nadšenci upravených motorových vozidiel sa stretli priamo v meste v sobotu 17. februára večer. Na akcii sa zúčastnilo približne 300 áut, organizátor si však nesplnil ohlasovaciu povinnosť.

„Celkovo bolo zistených 27 porušení zákona. Išlo napríklad o zistenie požitia alkoholických nápojov u vodiča štvorkolky, a to v hodnote 1,6 promile, u vodiča motorového vozidla bola zistená prítomnosť omamných a psychotropných látok, ako aj prítomnosť alkoholu v hodnote 2,56 promile. Čo sa týka technického stavu motorových vozidiel, bolo zistených 14 porušení zákona,“ píše polícia na Facebooku.

Policajti zadržali mnohým účastníkom vodičské preukazy, tabuľky s evidenčným číslom aj osvedčenia o evidencii vozidla. Ligdayová dodala, že úprava motorových vozidiel má presne stanovené podmienky. Neschválenými úpravami na vozidle dochádza podľa polície k ovplyvneniu jeho jazdných vlastnosti a tým aj k možnému ohrozeniu života a zdravia účastníkov cestnej premávky.

Domov
Zdieľať
Diskusia