Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. marca 2024, 8:25
Čas čítania 0:35

Ak plánuješ cestovať vlakom, lístok si kúp v predstihu. ZSSK upozorňuje, že čoskoro dôjde k výpadku predajných systémov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenské železnice plánujú aktualizáciu predajných systémov.

Predaj lístkov na vlak bude v noci zo soboty 16. marca na nedeľu 17. marca obmedzený. Týka sa to nákupu lístkov v pokladniciach, cez e-shop a aplikáciu Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK).

Lístky na vlak v čase plánovanej údržby systémov bude možné zakúpiť bez obmedzení len u vlakového personálu alebo cez SMS správu. V piatok o tom informoval hovorca ZSSK Dominik Drevický.

Presné časy výpadku služieb 

„ZSSK informuje cestujúcich, že v nočných hodinách zo soboty 16. marca 2024 od 20.00 h do nedele 17. marca 2024 do 5.00 h dôjde z dôvodu plánovanej prevádzkovej údržby k obmedzeniu predaja cestovných dokladov a rezervácií. Aktualizácia predajných systémov je nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb ZSSK,“ priblížil Drevický.


ZSSK odporúča cestujúcim zakúpiť si lístky v časovom predstihu online alebo v pokladniciach ZSSK. Lístky sa v čase plánovej odstávky budú dať zakúpiť vo vlaku u vlakového personálu bez sankcie alebo prostredníctvom SMS predaja cestovných lístkov.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Milan Kapusta
Domov
Zdieľať
Diskusia