Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Anna Peclová
16. marca 2024, 14:22
Čas čítania 0:33

Opitého policajta, ktorý v Prahe ťahal za vlasy 19-ročné dievča, nesuspendovali. Namiesto toho išiel na péenku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Policajt ťahal dievča za vlasy, kľačal na ňom a pokúsil sa napadnúť aj svedkov, ktorí dievčaťu pomáhali. Okrem neho tínedžerku fyzicky napádala aj jeho partnerka, takisto policajtka.

Opitý policajt, ktorý v Prahe pred nočným klubom napadol ľudí a 19-ročné dievča ťahal za vlasy po ceste, zatiaľ nebol suspendovaný. Namiesto toho mu bola priznaná práceneschopnosť (PN). Doteraz ho nepostavili mimo služby, informujú Novinky.cz.

14. marca 2024, 17:23 Čas čítania 0:56 VIDEO: Opití policajti v Prahe brutálne napadli 19-ročné dievča. Násilne ju ťahali za vlasy a kľačali na nej VIDEO: Opití policajti v Prahe brutálne napadli 19-ročné dievča. Násilne ju ťahali za vlasy a kľačali na nej

Jeho útokmi sa však zaoberá Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov a rieši aj jeho partnerku, ktorá je tiež policajtka a ktorá na mieste incidentu takisto bila napadnutú tínedžerku. Aj ona však zatiaľ zostáva v službe.

„Zatiaľ nebol postavený mimo služby, je práceneschopný. Služobný funkcionár zhromažďuje podklady na konanie na zbavenie výkonu služby,“ uviedol v piatok pre Novinky.cz hovorca pražskej polície Jan Daněk.

Policajt v slávnostnej uniforme dievča ťahal za vlasy, kľačal na ňom a pokúsil sa napadnúť aj svedkov, ktorí dievčaťu prišli na pomoc. Čo potýčke predchádzalo, však nie je z krátkeho videozáznamu, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach, jasné. Údajne však napádal aj ďalších ľudí vnútri klubu.

opitý policajt v prahe útok
Zdroj: X (@desoleole)
Domov
Zdieľať
Diskusia