Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. marca 2024, 17:23
Čas čítania 0:56

VIDEO: Opití policajti v Prahe brutálne napadli 19-ročné dievča. Násilne ju ťahali za vlasy a kľačali na nej

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident sa stal v Prahe pri klube Phenomen.

Českí policajti sa v Prahe snažili spacifikovať mladé 19-ročné dievča, ktoré kľačalo pri obrubníku a prosilo, aby prestali. Muž v slávnostnej policajnej uniforme spoločne s policajtkou v civilnom oblečení boli pod vplyvom alkoholu. Incident sa stal 17. februára v blízkosti klubu Phenomen, informuje Blesk.

„Narovnaj nohy. Menom zákona,“ kričal na dievča policajt, pričom sa jej násilne snažil narovnať nohy. Agresívneho muža sa pokúšali zastaviť kamaráti mladej ženy, ktorí mu vysvetľovali, že má len 19 rokov. Na záberoch vidieť, ako ju násilne potiahol za vlasy a presunul o pár metrov dopredu.

Neskôr zavolal na pomoc aj policajtku. „Láska, láska, kľakni si na ňu,“ povedal jej. Žena sa následne na mladé dievča snažila kľaknúť. O pár sekúnd prišla na miesto činu policajná hliadka. Podľa portálu bol policajný pár opitý. Muž údajne nafúkal 2,6 promile a žena 1,6 promile.

Incidentom sa zaoberá Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov ČR a aj polícia. „Toto konanie považujeme za absolútne neakceptovateľné a neospravedlniteľné. I tak sa ospravedlňujeme. Zlyhanie jedného policajta, žiaľ, poškodzuje všetkých ostatných. Môžeme vás uistiť, že rozhodne nejde o bežné správanie našich kolegov a pražský riaditeľ bude preto v ďalšom postupe nekompromisný,“ vyjadrila sa k incidentu česká polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia