Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
22. marca 2024, 19:05
Čas čítania 0:49

AKTUÁLNE: Princezná Kate má rakovinu. Zverejnila video

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Poslala pozitívnu správu.

Princezná z Walesu priznala, že podstupuje liečbu rakoviny. Poslala však pozitívnu správu: „Mám sa dobre a každým dňom som silnejšia,“ povedala vo videu na sociálnej sieti. O správe ako prvá informuje BBC.

Kate podrobnosti o chorobe nezverejnila. Kensingtonský palác však verí, že princezná sa čo najskôr uzdraví.

V januári Kate podstúpila operáciu brucha. Testovaním lekári zistili, že princezná má rakovinu. „Môj lekársky tím preto odporučil, aby som podstúpila preventívnu chemoterapiu, a teraz som v počiatočnom štádiu liečby,“ povedala princezná.

Tvrdí, že sa so svojím manželom princom Williamom snažila toto zistenie spracovať v súkromí. Povedala, že jej rodina potrebovala čas a priestor na to, aby sa s tým zmierila. „Mať Williama po svojom boku je tiež veľkým zdrojom útechy a uistenia,“ dodala. 

Catherine sa neobjavila na žiadnych oficiálnych podujatiach od decembra. Naposledy ju videli na Vianoce počas prechádzky s ďalšími členmi kráľovskej rodiny v Sandringhame v Norfolku. Keďže sa dlho neukazovala na verejnosti, začali sa najmä na sociálnych sieťach šíriť rôzne špekulácie a konšpiračné teórie. Tie zosilneli, keď sa zistilo, že pri príležitosti Dňa matiek, ktorý je v Británii na štvrtú pôstnu nedeľu, zverejnila upravenú fotografiu so svojimi deťmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia