Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. apríla 2024 o 9:28
Čas čítania 0:29

Na Slovensko prichádza nová drogéria. Poľská populárna značka plánuje prevádzku otvoriť ešte tento rok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec je populárny v susednom Poľsku, kde má viac ako 300 kamenných predajní.

Slováci sa môžu tešiť na nový reťazec drogérií, ktorý u nás svoju prvú kamennú predajňu otvorí ešte tento rok. Značku Hebe vlastní majiteľ potravín Biedronka. Po celom Poľsku má viac ako 300 prevádzok. Drogéria nedávno otvorila prvú predajňu aj v susednom Česku, informujú tvnoviny.sk.

Prvú kamennú predajňu chce spoločnosť otvoriť ešte tento rok, prezradila firma pre portál. Nie je však ešte isté, v ktorom meste prevádzku otvorí. Pokiaľ sa bude riadiť rovnakým modelom ako v Česku, na prvú predajňu sa môžu tešiť zákazníci z hlavného mesta. 

Hebe v Poľsku funguje už od roku 2011 a má viac ako 300 prevádzok. Zákazníkom ponúka viac ako 20-tisíc kozmetických produktov mnohých značiek. Na Slovensku bude konkurovať najmä značkám 101 Drogérie, dm drogerie markt a drogérie Teta.

hebe
Zdroj: Hebe
Domov
Zdieľať
Diskusia