Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
17. apríla 2024, 9:48
Čas čítania 0:42

Z celého slovenského trhu sťahujú mäsové výrobky aj kakao. Výrobky by zákazníci určite nemali konzumovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Metro umožňuje svojim zákazníkom vrátiť tovar do určitého dátumu.

Veľkoobchod Metro upozorňuje, že z celého trhu sťahuje nasledujúcich 5 produktov: mleté oškvarky 250 g, bravčové oškvarky mleté 5 kg, ARO bravčová masť 500 g, holandské kakao 100g 12×, holandské kakao 100 g. 

16. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:42 Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD)
14. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:51 Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok?
17. apríla 2024, 10:20 Čas čítania 0:43 Penzisti si môžu zvýšiť sumu dôchodku. Vďaka tomuto triku im môže mesačne chodiť viac peňazí Penzisti si môžu zvýšiť sumu dôchodku. Vďaka tomuto triku im môže mesačne chodiť viac peňazí

Oškvarky a bravčová masť

Metro sťahuje z trhu dané výrobky, pretože na základe analýzy inšpektori zistili stopy mliečnej bielkoviny, ktoré výrobca neuviedol na označení produktov. Spoločnosť upozorňuje, že ak si zákazníci zakúpili spomenuté oškvarky či bravčovú masť, nemali by ich konzumovať. Výrobky si mohli zakúpiť v čase od 16. januára do 28. marca tohto roku. Vrátenie je možné do 7. apríla v akejkoľvek Metro predajni. 

masť , oškvarky
Zdroj: Metro

Holandské kakao 

Na základe informácií od dodávateľa Avita Bratislava, s .r. o., sa Metro rozhodlo stiahnuť z trhu aj holandské kakao 100 g 12× a holandské kakao 100 g. Vo vzorke výrobku kontrola zistila väčšie množstvo látky mykotoxín – ochratoxín, ako povoľujú legislatívne požiadavky.

Spoločnosť informuje, že výrobky nie sú vhodné na konzumáciu. Výrobky si mohli zákazníci kúpiť od 5. marca do 11. apríla tohto roku. Ľudia ich môžu vrátiť do ktoréhokoľvek veľkoobchodu Metro do 31. mája 2024. 

kakao
Zdroj: Metro
Domov
Zdieľať
Diskusia