Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. apríla 2024, 12:07
Čas čítania 0:29

Na Slovensku napadne niekoľko centimetrov snehu. Vytúžené oteplenie sa však už pomaly blíži

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vytúžené oteplenie príde na konci mesiaca.

V niektorých častiach Slovenska v sobotu večer snežilo. Snehové zrážky sa na našom území objavia aj dnes, a to najmä v stredných a nižších polohách. Napadnú približne 3 centimetre snehu, informuje iMeteo.sk.

Dnešné teploty sa budú pohybovať v rozmedzí od 3 do 15 °C. Meteorológovia hlásia severný vietor s rýchlosťou 3 až 10 m/s. Ten sa objaví na celom území Slovenska okrem Banskobystrického kraja. V niektorých oblastiach môže prúdiť v nárazoch okolo 15 m/s (55 km/h). Chladné počasie sa u nás ešte niekoľko dní zdrží.

Anketa:
Chýba ti už teplé počašie?
Áno, veľmi.
Celkom hej.
Takmer vôbec.
Nie.
Áno, veľmi.
63 %
266 Hlasov
Celkom hej.
22 %
91 Hlasov
Takmer vôbec.
6 %
26 Hlasov
Nie.
9 %
39 Hlasov

Prichádza oteplenie

Meteorológovia predpovedajú, že oteplenie príde na konci apríla. Teploty by mali dosahovať hranicu od 20 do 25 °C. Oteplenie príde na celé územie Slovenska. Teploty sa tak dostanú z dlhodobého podpriemeru na úroveň dlhodobého normálu.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia