Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
29. apríla 2024, 20:55
Čas čítania 0:22

Polícia našla na poli rozstrieľané telo bývalého šéfa takáčovskej bezpečnostnej služby. Jeho manželka počula výstrel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Až vyšetrovanie odhalí, čo sa presne stalo.

Polícia našla mŕtve telo Daniela Černušku, bývalého riaditeľa Úradu vyšetrovania v Bratislave a bývalého šéfa B.O.B. Security, ktorú začali vyšetrovať pre napojenie na zločineckú skupinu takáčovcov, informuje portál Startitup

Černuškova manželka zavolala policajtov v sobotu 27. apríla vo večerných hodinách. Spravila tak po tom, ako počula výstrely za bytovým domom, ktorý sa nachádza na okraji Stupavy. Polícia potvrdila, že na poli pri Stupave našla telo 66-ročného muža s niekoľkými strelnými ranami. 

Aj napriek snahe záchranárov sa ho nepodarilo oživiť a na mieste podľahol zraneniam. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

24. januára 2020, 9:26 Čas čítania 7:15 Vojna slovenskej mafie a Albáncov bola násilná. Atentátnikovi vybuchol v ruke granát, jeho telo letelo niekoľko metrov Vojna slovenskej mafie a Albáncov bola násilná. Atentátnikovi vybuchol v ruke granát, jeho telo letelo niekoľko metrov
Domov
Zdieľať
Diskusia