Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR Eva Thonhauserová
5. mája 2024, 12:08
Čas čítania 0:27

Lietadlo pri Martine začalo po páde horieť, obeťou je skúsený pilot. Tragický prípad je v rukách polície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príčina nehody je stále nejasná.

Obeťou sobotňajšej nehody vetroňa v Martine je 62-ročný skúsený pilot, ktorý v minulosti riadil veľké dopravné lietadlá. O správe informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová aj TV Noviny


„Záchranári mohli na mieste, žiaľ, už len skonštatovať exitus,“ dodala hovorkyňa. K pádu bezmotorového lietadla došlo podľa prvotných informácií z tiesňovej linky 112 v sobotu v katastri mesta Martin. Hasiči uviedli, že vetroň spadol na trafostanicu.

„Po páde sa malo lietadlo vznietiť,“ priblížila žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová s tým, že na miesto nehody smerovali aj pracovníci Leteckého a námorného vyšetrovacieho útvaru.


Situáciu na mieste komplikoval požiar. Zasahovali všetky záchranné zložky. Policajná hovorkyňa doplnila, že bližšie informácie k prípadu poskytnú, keď to dovolí situácia.

záchranné zllžky , nešťastie , hasiči , sanitka , záchranári
Zdroj: TASR/KR PZ v Žiline
Domov
Zdieľať
Diskusia