Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
18. mája 2024 o 10:31
Čas čítania 0:24

AKTUÁLNE: Atentátnika, ktorý sa pokúsil zavraždiť Roberta Fica, prevážajú do Pezinka. Platia prísne bezpečnostné opatrenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prokurátor žiada preventívnu väzbu.

Atentátnika Juraja C., ktorý sa pokúsil zavraždiť Roberta Fica, prevážajú na Špecializovaný trestný súd do Pezinka. Pri prevoze platia prísne opatrenia, novinári sa do areálu súdu nedostali, informujú tvnoviny.sk.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana

Špecializovaný trestný súd dnes bude rozhodovať o jeho vzatí do väzby. Generálna prokuratúra SR navrhuje pre obvineného 71-ročného muža väzbu z dôvodu možného úteku, ako aj z dôvodu možného pokračovania v trestnej činnosti. Muža obvinili z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy spáchaného v štádiu pokusu.

Obvinený vážne postrelil premiéra Roberta Fica po stredajšom výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Predseda vlády je hospitalizovaný v banskobystrickej nemocnici. Všetko dôležité o atentáte na Roberta Fica si prečítaš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia