Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. júna 2024 o 19:50
Čas čítania 0:30

Fio banka zavádza novinku. Vklad hotovosti cez bankomaty môžu zákazníci realizovať novým spôsobom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vklad bude môcť klient banky realizovať prostredníctvom každého bankomatu.

Fio banka zavádza novinku, vďaka ktorej budú môcť klienti realizovať vklady hotovosti cez bankomat kartou v mobile. O správe informuje na svojom webe

Banka im už dlhšie umožňuje vyberať hotovosť bez použitia bankomatovej karty. Klienti dokážu vyberať peniaze za pomoci digitalizovanej karty v smartfónoch či inteligentných hodinkách. Teraz túto možnosť banka rozširuje aj na vklad hotovosti na účet. 

„Klienti Fio banky sa odteraz zaobídu bez svojej plastovej karty a kartou v mobile môžu zaplatiť v obchode, vyberať z bankomatu a po novom aj v bankomatoch Fio banky hotovosť vkladať,“ hovorí obchodný riaditeľ banky Jan Bláha.

 
Aby si takto zákazníci mohli vložiť peniaze na svoj účet, musia mať vytvorenú digitálnu kartu, uloženú v Google Pay, Apple Pay a Garmin Pay. Nová služba bude dostupná na každom jednom bankomate. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Fio banka
Domov
Zdieľať
Diskusia